Контакти
Ми в соціальних мережах

Все про штори

1. Французькі штори є урочистою і витонченою прикрасою вікна, чия незвичайна краса примушує звертати на них увагу. Цей вид штор є пишними драпіровками спадаючі з карнизів. По усій своїй висоті вони утворені рівними напівкруглими складками (фестонами). Головним призначенням французьких штор є створення урочистої обстановки в приміщеннях, під час проведення різних святкових заходів.

Картинки по запросу фото картинка штор

2. Римські штори в інтер'єрі

У нашому дизайні інтер'єрів римські штори з'явилися порівняно недавно. Ось чому ми хочемо поуважніше придивитися до цих виробів, і пропонуємо вам невеликий огляд інтер'єрів, в яких римські штори виглядатимуть найбільш гармонійніше.

Давайте розберемося з призначенням цього виду штор. Багато хто може подумати, що вони, також як і інші штори виконують функції по оформленню вікна. Проте, з самого початку свого виникнення, римські штори створювалися для ізоляції будинку від пекучих сонячних променів і створення в кімнаті атмосфери приватності.

Ось чому для їх виготовлення зазвичай використовується щільна тканина, якій закривають усе вікно. При цьому, піднімати таку штору після установки можна тільки знизу у верх.

У початковому варіанті, римські штори треба вішати на порожнє вікно. Вони не повинні пропускати всередину приміщення пекучі сонячні промені.

3. Штори на люверсах

Як зшити штори з люверсами

Практичні європейці вважають що краса має бути функціональна. Цим твердженням і скористалися європейські дизайнери створюючи штори на люверсах. За допомогою установки люверсов на штори вдається добитися відразу таких ефектів, як рівні і красиві складки, безшумне і легке ковзання по карнизу, а також акуратне кріплення тканини до карниза. Також кільця або люверсы з металу або пластика виконуватимуть ще і декоруючу функцію, служачи стильним елементом в сучасному дизайні інтер'єру. Особливо добре ці елементи можуть виглядати в цілому ряду сучасних напрямів дизайну, оскільки в них дуже часто є присутніми хромовані металеві деталі, скло і інші елементи характерні для мінімалізму.

Похожее изображение

Похожее изображение

4. Штори на петлях - стильний акцент.

Для того, щоб додати шторам привабливості і стильового акценту, можна використати різні варіанти їх кріплення до карниза. Штори на петлях є одним з таких варіантів і для виготовлення петель використовується той же матеріал, який йде і на виготовлення самих портьєр. За допомогою таких петель штори набувають дуже незвичайного декоративного вигляду і дуже красиво оформляють саме вікно.

Сучасні штори виконані в класичному стилі здатні надати інтер'єру кімнати особливий настрій. Штори на петлях не потребують в наявності ламбрекенів і можуть бути виготовлені у вигляді одного або декількох полотен. Ширина таких петель залежить від стилю оформлення інтер'єру.

Щоб отримана композиція була ідеальною, краще всього робити петлі з того ж матеріалу що і самі штори. Штори на петлях вішати дуже просто, при цьому можна використати декоративні карнизи, спеціальні захоплення або розташувати як душі завгодно.

12 січня 2017
© 2015 - 2024 Салон штор «АЖУР» Поскаржитися на зміст
Як зробити сайт своїми руками
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market