Контакти
Ми в соціальних мережах

Бахрома на шторах

Завдяки бахромі навіть звичайні, нічим не видатні штори, стануть виглядати благородно і привабливо. Так, деякі думають, що це застаріло. Але це не так. Класика завжди буде в моді. Перегляньте фото класичних штор. Тому якщо ви купували меблі в класичному стилі - до неї дуже добре підійдуть штори з бахромою. Але і не забувайте, що зараз дуже багато видів бахроми - з намистом, паєтками, стекляріусом. А в інтер'єрах модно використовувати не один стиль, а суміш різних. Тому використовуйте бахрому в декоруванні штор, це додасть особливу родзинку, яка підкреслить вишуканість інтер'єру.

Виробники аксесуарів для штор випускають цілі колекції бахроми, кистей, підхватів і інших аксесуарів для різних інтер'єрів: від класичних до сучасних. Шторна бахрома може бути різною по текстурі, візерунку, кольору.

Бахрома у вигляді кисті (1) - обрізані кінці бахроми стягнуті тамбурним швом; прикріплюючи таку бахрому, його треба залишити на місці. Потім, після видалення тамбурного шва, трохи распушітe звільнений край бахроми.

Петельчатого бахрома (2) складається з ряду закріплених петель, які можуть бути однаковою або різної довжини.

Бахрома з китицями (3) - безперервний ряд мініатюрних пензликів, прикріплених до декоративної тасьми.

Бахрома з помпончиками (4) - безперервний ряд помпонів, звисаючих на простий тасьмі. Дуже популярний і декоративний вигляд тасьми.

Бахрома з золотою або срібною ниткою (5) - ряд скручених шнурів, прикріплених до декоративної тасьми. Такі тасьми варіюються за стилем: вони можуть бути різної довжини, одноколірними або кольоровими. Бавовняна бахрома із золотою або срібною ниткою виглядає строго, в той час, як бахрома зі штучного шовку або ацетатного волокна виглядає дуже витончено.

Бахрома, прикрашена намистом (6); деякі нагадують бахрому у вигляді кисті, петельчатого бахрому або бахрому з помпонами, але вони зроблені з сотень намистин різних форм, розмірів і кольорів.

27 жовтня 2016
© 2015 - 2024 Салон штор «АЖУР» Поскаржитися на зміст
Зробити безкоштовний сайт
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market